ΗΠΑ: Εντοπίστηκε κοκαϊνη στον Λευκό Οίκο

Η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ διερευνά μια ύποπτη ουσία, η οποία βρέθηκε στον Λευκό Οίκο το βράδυ της Κυριακής (02/07) και προκάλεσε αναστάτωση, αλλά και την εκκένωση του κτιρίου για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, όπως ανέφεραν οι αρχές επιβολής του νόμου.

Όπως μεταδίδει η Washington Post, σε προκαταρκτική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε, η ουσία, που ήταν μια λευκή σκόνη, έδειξε θετική στην κοκαΐνη, σύμφωνα με αξιωματούχο που γνωρίζει την έρευνα.

Ένας εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας, ο Άντονι Γκουλιέλμι, είπε ότι η ουσία υποβάλλεται σε περαιτέρω δοκιμές για να διαπιστωθεί τι είναι και οι αρχές εξετάζουν το πώς μπήκε στον Λευκό Οίκο. Είπε, επίσης, ότι η πυροσβεστική υπηρεσία της Ουάσινγκτον διαπίστωσε ότι η ουσία δεν αποτελούσε απειλή.

Η ανακάλυψη της ουσίας σήμανε συναγερμό ασφαλείας και σύντομη εκκένωση του κτιρίου, ενώ, όπως είπε ο Γκουλιέλμι, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν βρισκόταν στον Λευκό Οίκο εκείνη τη στιγμή. Ανέφερε πως διεξάγεται έρευνα για την αιτία και τον τρόπο με τον οποίο η ουσία εισήλθε στον Λευκό Οίκο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί